Associació de Veïns de la Barceloneta Associacions  Barcelona

Associació de Veïns de la Barceloneta


Acte vinculat a la celebració dels 50 aniversari de l'AAVV Barceloneta

22/05

Horari:
16:30 h - 19 h

Lloc:
Moll de la Barceloneta




Els gegants de la Barceloneta es preparen per celebrar la seva diada anual. Després de la suspensió de la festa l’any passat, el dissabte 22 de maig tornen amb més forces organitzant una de les primeres trobades geganteres del 2021. L’escenari de la jornada serà el Moll de la Barceloneta, on hi tindrà lloc l’exposició de gegants, bèsties i nans de diversos barris de la ciutat i, fins i tot, de fora.

A les 17.15 h s’obrirà l’exposició, que serà sense reserva d’entrada però amb aforament limitat i comptarà amb totes les mesures de seguretat com l’obligatorietat de l’ús de mascareta. L’acte acabarà a les 19 h amb una petita ballada de tots els participants. La tarda serà amenitzada pel grup de gralleres Les Antines.

Hi participaran el Lleó de Barcelona, la Mulassa de Barcelona, la Víbria de Barcelona, l’Arpella del Barri Gòtic, l’Àliga petita de Barcelona, els gegants del Raval, els gegants de Sant Jaume, el Dofí del Casc Antic, el gegantet Tinet el graller, el falcó Niku dels Falcons de Barcelona, els gegants petits de Sant Pere de les Puel·les, els nans i el gegantó Quimet del Poble-sec, el gegantet NinOt de l’Esquerra de l’Eixample i els gegants de l’Institut Pere Mata de Reus, convidats per les figures del barri: el nan General Lagarto, els gegantons Ganxut, Ramonet i Miquelet, els gegants de la Barceloneta i la Tarasca de Barcelona.

Més informació: https://www.barcelona.cat/culturapopular/ca/noticia/infobarcelonacaja-es-aqui-la-xxix-trobada-de-gegants-a-la-barceloneta_106896