Associació de Veïns de la Barceloneta Associacions  Barcelona

Associació de Veïns de la Barceloneta

Informació General

El titular del lloc web www.aavvbarceloneta.cat és AAVV BARCELONETA, amb número de registre 1412 - J / 1 i domicili a Carrer Guiter , 33-35, bxs., 08003, Barcelona (Barcelona).

Amb ànim que l'ús del lloc web s'ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, AAVVBARCELONETA informa l'usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb AAVV BARCELONETA, a través de l'adreça de correu electrònic: contacte@aavvbarceloneta.cat.

 

Propietat Intelectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d'utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d'autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d'informació excepte autorització prèvia del titular, AAVV BARCELONETA. No obstant això, l'usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

 

Enlllaços

AAVV BARCELONETA, no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, si escau, poguessin incloure's en aquest, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l'usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d'ús que regeixin en aquests.