Associació de Veïns de la Barceloneta Associacions  Barcelona

Associació de Veïns de la Barceloneta

Hem pogut dur les donacions de roba, aliments, medicaments-material sanitari, productes per nadons i també menjar per mascotes.
Increïble la solidaritat del barri.
Superant totes les expectatives.
No s’ha pogut dut a l’Església Sta Mònica perquè estan colapsats de material (per cert, cada viatge els costa 2.000€ de benzina i ens diuen que cap Asministració els ajuda… fem reclam perquè s’ho pensin, ja que val menys que cada campanyeta publicitària que fan).
Volem donar les gràcies a Jordi Llinàs, antic veí del barri, qui ens ha ajudat amb un dels camions de l’empresa familiar per poder fer el lliurament del recollit. Jordi, mai t’ho agrairem prou.
I també al @portdebarcelona i als guardamolls que ens han facilitat poder portar-ho al Banc d’Aliments de manera excepcional al ser dissabte i ajuda en descarregar i classificar les capses. Mil gràcies!

De moment, ens diuen totes les entitats d’ajuda a Ucraïna que el que necessiten més són MEDICAMETS I ALIMENTS ENVASATS, TAMBÉ PER BEBES.

Esperem aviat acabi la guerra, els expatriats tornin a casa i poguem visitar un país tant preciós i poc conegut com és UCRAÏNA.
#pauxUcraina
#pazparaucrania
#NOALAGUERRA
#ajudaucrania
#BarcelonetaxUcraïna
#barcelonetasolidaria
#aavvbarceloneta